Merhaba arkadaşlar, kahvaltının olmazsa olmazı kayısı reçeli tarifimi mutlaka denemelisiniz, işte karşınızda.
Kayısı Reçeli Tarifi için,
Kayısıları yıkayıp ortadan ikiye keselim.
Çekirdeklerini ayıklayalım ve tencereye iki su bardağı şekeri arka arkaya kayısıları koyalım.
Kalan kayısıyı şekerin üzerine koyup iki su bardağı şekeri ilave edelim.
1 gece bekletin veya 5 saat bekletilebilir.
Daha sonra 10 dakika ocağa alınır ve pişirilir.
Limon suyu ve margarini ekleyin.
20 Dakika. her şeyi kaynatmak hakkında daha fazla. ben 30 dk haşladım.
Ocaktan alınır ve soğuyunca kavanozlara doldurulur.
Kayısı Reçeli hazır.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]