Sakız içinde Muscat muhallebi || Tam tutarlılık için tarif malzemeleri
- 125g tereyağı
- 1 su bardağı un
- 1 litre süt
- 1 çay kaşığı öğütülmüş sakız
- 1.5 su bardağı şeker
Sakız içinde Muscat muhallebi || Bir tarifi tam kıvamında nasıl yaparsınız?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tereyağını ocakta eriyene kadar karıştırın (yakmamasına dikkat edin).
- İçine unu ekleyip sürekli karıştırarak kavuralım.
- Ardından sütü ekleyip karıştırmaya devam edin.
- Süt kaynayıp koyulaşmaya başlayınca içine şeker ve öğütülmüş sakızı ekleyin ve iyice koyulaşana kadar karıştırın.
- Kıvamı aldıktan sonra ocaktan alın ve ılık hale gelene kadar mikser ile çırpın.
- Daha sonra bardaklara bölerek soğumasını bekleyelim.
- Soğuduktan sonra üzerini streç film ile kapatıp 3-4 saat dinlenmeye bırakın.
- Süsleyelim, servis edelim ve eğlenelim ve YouTube’a abone olmayı unutmayın. .
Sakız içinde Muscat muhallebi || Fotoğrafla tam tarif tutarlılığı
Sakız içinde Muscat muhallebi || Tam tutarlı yazı (video) ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]