Ev Yapımı Domates Kabuğu Makarna

Ayrıca eskiden soyduğumuz domates kabukları ve salça kullandık.

Ev için pürüzsüz ve harika bir doğal ortama sahiptir.

Domates Kabuğundan Ev Yapımı Haşlama Salçası tarifi için önce kabukları bir mutfak robotunda çok iyi öğütüyoruz.

Aldığımız tüm kabukları tencereye alıyoruz

Tuz ve zeytinyağını koyup 45 dakika ile 1 saat arası pişiriyoruz.

Şişe kapaklarını sıcak suya koyuyoruz

Ocağı kapatın, güveçlere koyun, kapaklarını kapatın, ters çevirin ve bekleyin.

Ertesi gün depomuza koyuyoruz.

Ev Yapımı Domates Kabuğu Salçamız hazır

Afiyet olsun!!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın