Kıymalı Çökertme Kebap Tarifi (Fotoğraf Eğitimi)

Merhaba arkadaşlar bu akşam evdekilerin çok seveceği faydalı bir tarifle sizleri baş başa bırakıyorum 👍👏👏🤩

Kıymalı kraker kebabı için;

Tavaya yağı koyup küp küp doğranmış soğanı ve sarımsağı ilave edip dana etimizi koyup güzelce kavuralım.

Ardından domates püresi, salça, tuz ve baharatları ekleyin.

Bir su bardağı su ekleyip pişirin

Aşağı indirip güzelce pişiriyoruz.

Diğer yandan patatesleri güzelce kesip yıkayıp nişastasını almak için kapatıyoruz ve ardından patatesleri kızartıyoruz.

Servis tabağına alıp üzerine yoğurt ve sarımsağı koyup üzerine kıymayı koyup servis ediyoruz.

Deneyenlere afiyet olsun.👌🏼😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın