Zencefil çayı tarifi malzemeleri (kışın olmazsa olmazı)
- taze zencefil
- 1 çay kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1 su bardağı kaynar su
Zencefil çayı (kışın vazgeçilmezi) tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Zencefil serpelim. Bardağa rendelenmiş zencefili koyup üzerine bal ve limon suyunu ekleyelim.
- Üzerine kaynar su dökün ve karıştırın.
- Bardağın üzerini örtüp 5 dakika dinlendirdikten sonra içiniz.
Not: Dilerseniz süzüp içebilirsiniz, ben de zencefilin pütürlü kısmını içerim, kimisi acı bulabilir, bu seçeneği damak tadınıza bırakıyorum. sağlıklı kal .
Resimli zencefil çayı (kışın vazgeçilmezi) tarifi
Zencefil çayı (kışın vazgeçilmezi) yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]