Pandaki beta ülkesi

Pide Fritöz Tarifi için Malzemeler

  • 2 çay kaşığı su
  • Bir çay bardağı su iki parmak eksik
  • 1 yemek kaşığı maya
  • 1 çay kaşığı tuz

harç için

  • 1 soğan
  • 150 gr az yağlı dana kıyma
  • Yarım çay kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz tuzunu damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 büyük çekirdek
Tarif tavasında Kir Pide nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

Merhaba arkadaşlar, paylaştığım tarifleri tavsiye edin, hepsini birbirinden lezzetli yapın, ben de sizi instagram hesabıma bekliyorum @deryaninmutfaginabak.

  1. Su ve mayayı bir kaba alıp karıştırıp 5 dakika dinlendiriyoruz.
  2. 5 dakika bekledikten sonra tuz ve unu ilave edin, unu dökün, hamuru kulak memesi kıvamında bırakın ve 35 dakika bekleyin.
  3. Küpler halinde kesin.
  4. Tencereye sıvı yağ ve soğanları ekleyip iyice karıştırın.
  5. Ardından kıymayı ilave edip kısık ateşte 8 dakika kavurun.
  6. Daha sonra tüm baharatları ekleyin, karıştırın, bir dakika sonra karışım hazır, hamur cevizden biraz daha büyükken bezenizi oklava ile açın, oklava kullanabilirsiniz.
  7. Bezeleri alın, uzunlamasına açıp harcı ekleyin ve ekmekleri yağsız bir tavada kapalı bir kilim gibi üzerini kaplayacak şekilde pişirin.
  8. Çıkardığınızda tereyağı ile yağlayın, yapanlara afiyet olsun.

Fotoğraflı ülke el tava tarifi nasıl yapılır

“Ker Bidisi Tavada” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın