bebek sohbeti

Bebek pastası tarifi için malzemeler

  • 1 bütün kabak (ben kabak krep kullandım)
  • 1 bütün havuç
  • 1/4 (çeyrek) kırmızı kapya biber
  • 1 yemek kaşığı kıyılmış et
  • 2-3 pırasa (veya yeşil soğan da)
  • 5 dal maydanoz
  • 5 dal dereotu
  • 1 dal yeşil soğan
  • 1/2 (yarım) çay bardağı kuzu suyu (kemik suyu fark etmez)
  • 1 yemek kaşığı yoğurt (Ben yumurta yerine kullandım alerjiniz yoksa 1 yumurta koyabilirsiniz)
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) yemek kaşığı buğday tohumu (veya besleyici olması için un ekleyin)
  • 2 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 1/2 (yarım) yemek kaşığı yulaf
  • 1 yemek kaşığı ceviz
Bebek pastası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. İlk olarak kabak ve havuçlar haşlanıp çatal yardımıyla ezilir. Dilerseniz rende de kullanabilirsiniz ama ben vitamin değerini koruması için öyle seçtim.
  2. Kapya biber, dereotu, maydanoz, pırasa ve yeşil soğan küçük küçük doğranıp kabak ve havuçla karıştırılır. Kıyılmış kuzu eti karışıma eklenir.
  3. Kalan tüm malzemeleri ekleyin ve karışımı yağlanmış yağa koyun.
  4. Kek gibi bir doku istiyorsanız, bir tutam kabartma tozu ekleyebilirsiniz.
  5. Önceden ısıttığımız fırında 170 derecede 25 dakika pişmeye bırakıyoruz. Çocuklar için afiyet olsun.

Fotoğraflı Bebek Mucveri tarifi

Bebek Mücveri ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın