Mor lahana meze tarifi için malzemeler
- Yarım mor lahana
- Sebze yağı
- 5 yemek kaşığı yoğurt
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 1 büyük diş sarımsak, rendelenmiş
- tuz
Mor lahana meze tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Mor lahanayı uzun dilimler halinde kesin. Sıvı yağı tavaya alıp yumuşayıncaya kadar kavurun.
- Yoğurt, mayonez, tuz ve sarımsağı bir kaseye alıp karıştırın.
- Kavrulmuş mor lahanayı harca ekleyin ve karıştırın. Mezelerimiz servise hazır, afiyet olsun .
Mor lahana meze tarifi
Mor Lahana yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]