Zeytinyağlı fasulye malzemeleri ve et yemekleri tarifi
- 3 orta boy soğan
- 5-6 diş sarımsak
- 1 orta boy domates
- Yarım kilo yeşil fasulye
- 1 çay kaşığı gerçek zeytinyağı
- 3 küp şeker
- 1 çay kaşığı tuz
Et yemeklerine yakışan zeytinyağlı fasulye tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Soğanları küp şeklinde doğrayıp kasemize alıyoruz.
- Fasulyelerimizi istediğimiz büyüklükte koyuyoruz.
- Daha sonra soyulmuş ve doğranmış domatesleri ekleyin.
- Sarımsakları ince doğrayın.
- Şekeri ve tuzu ilave ettikten sonra üzerine zeytinyağını dökün.
- Kapağını kapatıp kendi buharıyla kısık ateşte pişmeye bırakın. Ve çok lezzetli olduğu ortaya çıktı. Et yemeklerimizin yanında vazgeçilmez zeytinyağlı yemeklerimizden biridir. Deneyen herkese şimdiden başarılar. .
Zeytinyağlı fasulye tarifi
Et yemeklerinin yanına çok yakışan zeytinyağlı fasulye son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]