Fırında ızgara palamut

Fırında Palamut Izgara Tarifi Malzemeler

  • 2 büyük meşe palamudu (yaklaşık 1,5 kg)
  • 4 diş ezilmiş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • tuz
Fırında palamut ızgara tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Önce sosumuzu yapalım. Yağ, sarımsak, karabiber ve tuzu birlikte çırpın. kenarda dur.
  2. Cevizleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
  3. 180 derecede 20 dakika pişirdikten sonra palamutu bir fırça sos ile çıkarın ve fırçalayın.
  4. Tekrar fırına verelim ve 250 derecede 5 dakika daha pişirelim. 5 dakika sonra fırından çıkarıyoruz, balığımız hazır.

Resimlerle fırında palamut ızgara tarifi

Fırında palamut ızgarası ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda ortaya çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın