Biber Dolma ve Et Tarifleri İçin,
Biberler 1 veya 2 saat sıcak suda ıslatılır.
Bu sürenin sonunda su süzülür.
Büyük bir kapta, her şeyi iyice karıştırın.
Soğanlar doğranmış.
Maydanoz doğranmış.
Su ve baharatlar ilave edilerek homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır.
Biberler harika dolgu maddeleridir.
Biberin 2/3’ünü doldurun. Karışık biberler birbirine bağlanır.
Malzemeler tencereye güzelce yerleştirilmiş. Oraya 2 yemek kaşığı tereyağı ve tuz konur ve üzerine sıcak su dökülür.
Kase kapatılır ve tencerenin kapağı kapatılır.
Düdükten 20 dakika sonra. Süre sonunda pişirilir ve servis edilir.
Etli Biber Dolması hazır.
Yemek yemeyi seviyorum ✔️
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]