rulo pasta tarifi malzemeleri
- 1 su bardağı ılık süt
- 1 su bardağı ılık su
- Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
- Bir paket varsayılan kuru
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 yumurta
- eşit derecede doğru
Hamur rulo tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Ilık su, süt, şeker ve kuru mayayı karıştırıp 5 dakika ağzını kapatıp maya aktifleşince yumurta beyazlarını, tuzu ilave edip yağı ilave ediyoruz.
- Unu azar azar ekleyip kıvam alana kadar yoğuruyoruz, kıvamımız kulak memelerinin yumuşaklığı olacak.
- Hamurunuzu 5 eşit parçaya bölüp merdane yardımıyla açıp pizza gibi kesiyoruz içine peynir vs de koyabilirsiniz boştayken çok güzel oluyor.
- Sonra börek gibi sarıyoruz ve tepsiye koyuyoruz, yumurta sarısı ve çörek otu ile, size kalmış, 180 derecede en az 25-30 dakika pişirin, denerler. .
Pasta sarma tarifi
Roll Poğaça’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]