Göçmenler İçin Çatalak Tarifi için Malzemeler
- 2 çay kaşığı kabartma tozu
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı sıcak su
- Alabildiğiniz kadar un (6 su bardağı hamur yumuşak olacak)
- tuz
Göçmenler için Çatalak tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Bir kapta yoğurdu sıcak su ile karıştırın.
- Tencereye koyduğumuz unun üzerine ilave edip ardından tuzu ve karbonatı ilave ediyoruz.
- Yumuşak bir hamur elde edene kadar elle yoğuruyoruz.
- Hamuru küçük toplar halinde yuvarlayın.
- Oklava yardımı ile yuvarladıktan sonra kızgın yağda tavada pişiriyoruz. Afiyet olsun şimdiden :).
Fotoğraflı Göçmen Katalak tarifi
Göçmen afet tarifi ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda ortaya çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]