pasta tarifi malzemeleri
- 2 yumurta
- 1.5 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 poşet kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2.5 su bardağı un
Pasta tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Derin bir karıştırma kabına şekerli 2 yumurtayı alıp şeker eriyene kadar çırpıyoruz.
- 1,5 su bardağı sütü ekleyip tekrar çırpın.
- Daha sonra un, bir paket kabartma tozu ve bir paket vanilyayı ekleyin ve pürüzsüz bir kıvam alana kadar iyice karıştırın.
- İlk gözlemeyi pişirmek için bir gözleme tepsisini ayçiçek yağı ile yağlayın.
- Büyük bir kaşıkla tavaya ekleyerek pişirelim.
- Sobanın altında kış.
- Pankekler bir araya gelene kadar pişirin.
- Bir kaşık yardımıyla çevirdiğiniz turtanın diğer tarafını da aynı şekilde pişirin.
Not: Tava sadece ilk pişirmede yağlanır, kesinlikle yağlanmamalıdır.
Resimli pasta tarifi
Pankek’in yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]