Humus Eti

Etli humus tarifi malzemeleri

  • 3 su bardağı beyaz nohut
  • 300 gram kıyılmış et
  • 1 orta boy soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı tuz
Nohut eti tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle sıvı yağı ve tereyağını düdüklü tencereye koyalım.
  2. Sonra eti ve soğanı koyun.
  3. Piştikten sonra domates salçasını ekleyelim.
  4. 2 dakika kavurduktan sonra yıkayıp kuruttuğumuz nohutları koyalım.
  5. 5 dakika kavurduktan sonra üzerine 3 parmak geçecek kadar sıcak suyu ilave edin, tuzu ilave edin ve altını kapatın.
  6. 45 dakika düdüklü tencerede pişirelim.

Resimli nohut eti tarifi

“Etli Humus” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın