Karışık Kızartma (Beğenir)

Hepimiz kızarmış yiyecekleri severiz. Ama aynı zamanda yağın ağırlığından da korkuyoruz. Bu yüzden fırında yaptığınızda hafif, lezzetli ve kolay oluyor.

Fırında Kavrulmuş Karışım Tarifi için önce patlıcanları ve tuzu alın, süzün ve yıkayın.

Kabak, biber, patates, domatesleri yıkayıp dilimleyin.

Tüm yağı karıştırıp biber, zeytinyağı ve tuz karışımı ile kaplayalım ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dökelim.

190 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim, tepsiye köfteler yapıp tekrar fırına verelim.

Fırında pişen malzemeler servise hazırdır.

Yanında salata ve ayran ile nefis bir menü.

Afiyet olsun..

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın