Soslu mantı malzemeleri çok lezzetli
- 1 kilo ravioli
- 2-3 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- Kırmızı Biber Nane Tozu
- süzme yoğurt
Soslu mantı çok lezzetli, tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Makalelerimizde tereyağı alalım.
- Tereyağı eridikten sonra raviolileri ekleyin ve orta ateşte karıştırarak ravioli altın sarısı olana kadar pişirin.
- Ardından salçayı ilave edelim biraz kavuralım sonra üzerini geçecek kadar kaynar su ekleyip baharatları ekleyelim tencerenin kapağını kapatarak mantıyı pişirelim.
- Süzme yoğurdu servis tabağına güzelce yayalım.
- Üzerine mantıyı koyup hazırlanan sosu tereyağı ve kırmızı biberle serpelim.
- Üzerine biraz nane ekleyip servis edelim.
- Deneyenlere afiyet olsun, bu tarifin videolu anlatımı instagram hesabımda mevcut, oradan da inceleyebilirsiniz.
Soslu mantı, resimli çok lezzetli bir tarif
“Mantı soslu çok lezzetli” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]