Tek Çapraz ile Üç Farklı Çeşit Çeşit

Üç Farklı Çeşit Kurabiye Hamuru ve Tek Hamur için tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alıp ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğuruyoruz.

Hamuru üçe bölüp her bir hamurunu resimdeki gibi yapıp 175 °C önceden ısıtılmış fırında hafif kızarana kadar pişiriyoruz.

Piştikten sonra fırından alıp çikolatayı benmari usulü keklerimiz soğuyana kadar eritiyoruz.

Kurabiye kurabiyeleri için önce üstünü açın.

Sonra çikolatayla mühürlendiler

Hamurun içine batırıyoruz.

Yaprakların uçlarını önce çikolataya sonra yer fıstığına batırıyoruz.

Başka bir pastada ortasını önce çikolata sonra fındık ve fıstıkla süslüyoruz. Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın