Peynirli börek tarifi

Cheesecake tarifi malzemeleri

  • 2 yumurta akı sarısı için
  • 2 su bardağı ılık su
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • İki yemek kaşığı maya veya bir paket yaş maya
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • eşit derecede doğru

yukarı;

  • yumurtanın Sarısı
  • 1 çay kaşığı süt
  • kimyon
  • Susam
Peynirli börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle su, şeker ve mayayı bir kaba alıp 5 dakika aktif hale gelmesini bekleyelim, ardından diğer malzemeleri ekleyip yoğuralım, üzerini kapatalım ve bir saat mayalanmaya bırakalım.
  2. Ekşi mayadan parçalar koparıp mandalina şeklinde keselim, avucumuzun ortasıyla bastıralım, arasına peynir koyup kapatalım ve kapatırken yine avucumuzun ortasıyla bastıralım.
  3. Yağlanmış veya yağlanmış tepsiye alıp üzerini örtüp tepsiye mayayı 15 dakika verelim.
  4. üzerlerine sarılarını sürüp 190 derecede önceden ısıtılmış fırında alt üstü kızarana kadar pişirelim.

Not: Unu kontrollü bir şekilde ekliyoruz hamur yumuşak olmalı, hamur ele biraz yapışıyorsa hamur daha güzel olacaktır.

Resimli peynirli börek tarifi

Peynirli börek tarifi ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda ortaya çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın