1 hamurla 5 dakikalık börek nasıl hazırlanır?

Yemek yapmak hiç bu kadar kolay ve lezzetli olmamıştı.

Yufkayı temiz bir zemine alıp çıtır pankek pişirelim.

Yumurtayı geniş bir kaseye kırın, soda ve tuzu ekleyin ve iyice çırpın.

Bir fırça yardımıyla hamurun yarısına yumurtayı sürün. Diğer yarısını da kurabiye kalıbıyla keselim.

Kızartmak için yağı bir tavaya alın ve iyice kızdırın.

Pişen simitleri kızgın yağa atıp her iki tarafını da kızartalım.

Kızaran pankekleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye alıp üzerine sıvı yağını koyalım.

O halde sıcak turta servis edelim.

Arkadaşlar pankekler çabuk pişiyor o yüzden kullanacağınız tüm malzemeleri hazırlayıp daha sonra kızartmaya başlayın.

Sofrayı sıcak olacak şekilde hazırlarken soğuktan da başlayabilirsiniz çünkü tüm yufkayı kızartmak beş dakikanızı almaz.

Deneyecek olanlara bol şans

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın