Etli beyaz fasulye güveç

Etli fasulye tarifi

  • 2,5 su bardağı fasulye
  • 1 soğan
  • 300 gram kıyılmış et
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • tuz
  • 5 5.5 su bardağı sıcak su
Etli fasulye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Fasulyeleri bir gece önceden ıslatın ve sabah 15 dakika haşlayın.
  2. Tavaya sıvı yağ ve soğanı koyup kavurun.
  3. Üzerine küp küp doğranmış etleri ilave edip etler pembeleşinceye kadar kavurun.
  4. Domates salçasını koyun ve salçayı kızartın ve üzerine fasulyeleri ekleyin.
  5. Tuz, karabiber, kimyon ve son olarak sıcak suyu ekleyip pişirin.

Fasulyeli haşlanmış et tarifi

“Etli Kuru Fasulye” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın