Etli fasulye tarifi
- 2,5 su bardağı fasulye
- 1 soğan
- 300 gram kıyılmış et
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı biber salçası
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- tuz
- 5 5.5 su bardağı sıcak su
Etli fasulye tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Fasulyeleri bir gece önceden ıslatın ve sabah 15 dakika haşlayın.
- Tavaya sıvı yağ ve soğanı koyup kavurun.
- Üzerine küp küp doğranmış etleri ilave edip etler pembeleşinceye kadar kavurun.
- Domates salçasını koyun ve salçayı kızartın ve üzerine fasulyeleri ekleyin.
- Tuz, karabiber, kimyon ve son olarak sıcak suyu ekleyip pişirin.
Fasulyeli haşlanmış et tarifi
“Etli Kuru Fasulye” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]