tavuk ruloları

tavuk sarma tarifi malzemeleri

  • 500 gr tavuk göğsü
  • Birkaç lavaş ekmeği
  • 1 soğan
  • 1 çay kaşığı sıvı yağ (yarısını ve yarısını kullanın)
  • kırmızı toz biber, karabiber, tuz
  • kızarmış patates
  • Domates
  • marul
  • İsteğe göre çeşitli soslar kullanabilirsiniz.
Tavuk sarma tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tavuğu küçük küpler halinde kesin, yağın yarısını tavaya ekleyin ve tavuğun suyu çıkana kadar pişirin.
  2. Ardından tavukları bir kevgir yardımıyla çıkarın.
  3. Kalan yağı tavaya alıp iyice ısıtıyoruz, tavukları, baharatları ve biraz kaynar suyu ekleyip biraz pişiriyoruz.
  4. Önce lavaş ekmeğini sosa batırıp tavuk, domates, ince kıyılmış marul, patates kızartması, doğranmış soğan ile sarıp kırmızı toz biberle ovun.
  5. Lavaş ekmeği veya sandviç ekmeği ile yapabilirsiniz. Bu tarifin videosunu anlatmak için dikerseniz Instagram hesabıma göz atabilirsiniz.

Tavuk sarma tarifi

Tavuk sarma ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın