Buğday (Keşkek) Salatası – En Sevdiğim Yemekler

Buğday Salatası (Keşkek) Tarifi Buğdayları önceden pişirdim ve hazır olanları kullandım.Buğdayı pişmemiş olanlar bir gece önceden salata suyunda bekletip üzerini geçecek kadar su ilave edebilirler. Salatamızı yaparken yumuşayana kadar pişirelim sonra fazla suyunu ayırıp kullanıma hazırlayalım.

Ardından salata için tüm malzemeleri yıkayıp temizleyelim ve istediğimiz büyüklükte keselim.

Doğranmış malzemelere 1 su bardağı pişmiş pankek ekleyelim daha sonra sos malzemelerini ekleyip karıştıralım.

Güzel salatamız servise hazır, üzerini dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Deneyecek olanlara bol şans!

.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın