Tam Buğday Unu Kızarmış Peynirli Pide

Buğday Unlu Peynirli Pide için önce hamuru yoğurun ve mümkünse 15-20 dakika pişirin. Üzerini örterek dinlenmeye bırakıyoruz.

Not: Su tozu miktarı malzemeye/sıcaklığa bağlı olarak biraz değişebilir.

Hamuru 2 bezeye bölün ve tek elle uzun ve geniş bir hamur açın. İçine koyup iki tarafını da kapatıyoruz.

Not: Bence buradaki en önemli ipucu, pidenizi fırının tel ızgarasına koyduğunuz yağlı kağıt üzerinde pişirmeniz. Bunları mükemmel pişmiş, kabuksuz bir kabuklu koyu kahverengi pideler için deneyin.

220°C önceden ısıtılmış fırında 15 dakika. Ve tam buğday unlu kaşarlı pideniz hazır.

Afiyet olsun.

Not: Çıtır bir pide bekliyorsanız beyaz un, çıtır bir pide istiyorsanız buğday unu ile denemenizi öneririm.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın