Buğday Unlu Peynirli Pide için önce hamuru yoğurun ve mümkünse 15-20 dakika pişirin. Üzerini örterek dinlenmeye bırakıyoruz.
Not: Su tozu miktarı malzemeye/sıcaklığa bağlı olarak biraz değişebilir.
Hamuru 2 bezeye bölün ve tek elle uzun ve geniş bir hamur açın. İçine koyup iki tarafını da kapatıyoruz.
Not: Bence buradaki en önemli ipucu, pidenizi fırının tel ızgarasına koyduğunuz yağlı kağıt üzerinde pişirmeniz. Bunları mükemmel pişmiş, kabuksuz bir kabuklu koyu kahverengi pideler için deneyin.
220°C önceden ısıtılmış fırında 15 dakika. Ve tam buğday unlu kaşarlı pideniz hazır.
Afiyet olsun.
Not: Çıtır bir pide bekliyorsanız beyaz un, çıtır bir pide istiyorsanız buğday unu ile denemenizi öneririm.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]