Vejetaryenler için sağlıklı ve besleyici bir yemek öneriyoruz.
Etli Kereviz tarifi için önce kerevizi yıkıyoruz. Soyulmuş kerevizi küpler halinde kestik. Bir kaseye su koyun, yarım limonun suyunu sıkın ve suyla karıştırın. Doğranmış kerevizi limon suyuna atıyoruz ve kerevizin kararmasını önlüyoruz.
Bir tavaya zeytinyağını alıp yemeklik doğranmış soğanı koyup tuz ve şekeri soğanlar yumuşayana kadar kavuruyoruz.
Kıymayı yumuşak soğanların üzerine alıp kızartıyoruz.
Havuçları yıkayıp yıkayıp küp küp kesiyoruz.
Kızarmış dana etinden doğranmış bir havuç alıp yarım dakika koyuyoruz.
Domatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve tencereye alın.
Patatesleri soyun ve kesin
Domateslerle 1 dakika soğuduktan sonra kereviz ve patatesleri alıp yarım bardak sıcak su koyup sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Kereviz yapraklarını yapraklardan ayırın, iyice yıkayın ve keserek pişen yemeğe ekleyin.
Kıyılmış kereviz yemeği hazır
Afiyet olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]