Antep fıstıklı katmer tarifi için malzemeler
- 10 hazır baklava
- Yarım su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı kıyılmış fıstık
- 1 kutu krema
- tereyağı (margarin)
Katmer fıstıklı tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Hazır baklavalardan birini masanın üzerine koyun ve üzerine eritilmiş tereyağı sürün.
- Üzerine bir kat daha folyo koyun ve yağlayın.
- Kremayı bıçak yardımıyla yufkaların üzerine yayın.
- Kremanın üzerine bolca antep fıstığı ve toz şeker serpin.
- Zarf kapatma.
- Diğer cipsleri de aynı şekilde hazırlayın.
- Hazırlanan kesiciyi çift taraflı bir fırça ile yağlayın.
- Teflon tavada kısık ateşte pişirin.
- Servis tabağına kaldırın.
- Üzerine bolca krema ve fıstık serpin. şifa olsun.
Fotoğraflı fıstıklı katmer tarifi
Antep Fıstığı Katmer’in yazısı ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]