Izgara sazan tarifi malzemeleri
- 2 orta boy espresso
- 1/2 (yarım) çay kaşığı zeytinyağı
- 1/2 (yarım) limon
- 2 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
Izgara deniz balığı tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Çipurayı temizliyoruz, yıkıyoruz, kafalarını kesiyoruz ve kalan gövdede 3-4 yatay çizik yapıyoruz.
- Bir kapta zeytinyağı, limon, ezilmiş sarımsak ve tuzu karıştırın.
- Çipuramızı marine etmek için bir kaseye alıyoruz, hazırladığımız sosu elimizle gezdiriyoruz, streç film ile kapatıyoruz ve buzdolabında en az bir saat dinlendiriyoruz.
- Izgarayı açıp iki tarafını da pişiriyoruz. Afiyet olsun .
Resimli ızgara deniz burger tarifi
Çipura Izgara senaryosu ilk olarak Urfa Haber’de yer aldı – anlıurfa Haber – Urfa Son Dakika.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]