321 Poğaça (Batıksız Börek) Tarifi, 321 Poğaça (Batıksız Börek) Nasıl Yapılır?
Bir karıştırma kabına sıvı yağ, yoğurt, yumurta akı, tuz ekleyin ve karıştırın.
Daha sonra unu koyup unu pişirip yoğurun, ardından peyniri içine koyun ve kalıplayın.
Üzerine yumurta sarısı koydum.
180°C’de altın sarısı olana kadar pişirin.
321 Hiç ölmeyen ekmek hazır.
en iyisi ☕☕
Ev Yapımı Tarifler için İpuçları ve Fikirler 321:
Çoğu tarifte olduğu gibi bu tarifte de malzemelerimizin orta sıcaklıkta olması en iyi sonucu almak için önemlidir.
Un eklerken unun tamamını bir kerede karıştırmamız gerekmiyor, yavaş ve sistemli bir şekilde eklememiz gerekiyor. Ekmeğimiz ele yapışmayan bir somun ekmek gibi olacak.
İyi bir hamur elde etmek için keklerde her zaman un ve benzeri malzemeleri (kabartma tozu) elemek önemlidir.
Fırınımızı istediğimiz sıcaklığa getirmek yemek pişirmek için olmazsa olmazımızdır.
Dilerseniz peynir, patates, zeytin, kıyma gibi malzemelerle de yapabilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]