5 Dakikalık Hazır Yalancı Etli Puf Tarifi

5 Dakikalık Hazır Sahte Etli Puf Tarifi için sütü ve krem ​​şantiyi bir karıştırma kabına alıp pürüzsüz olana kadar çırpalım.

Krem şanti koyulaşınca hindistan cevizini ekleyip iyice karıştırın. Kıvam arttıkça daha iyi oluyor, gerekirse hindistan cevizi ekleyebilirsiniz.

Karışımdan büyük bir parça alıp yuvarlayalım. Yuvarlarken elinizi biraz su ile ıslatın ki yapışmasın.

Yuvarlak topu bisküvinin üzerine koyup hafifçe bastırarak hepsi pürüzsüz ve bisküviye yapışmasını sağlayalım.

Tüm malzemeleri bu şekilde hazırladıktan sonra dilediğiniz dekora koyarak tüm tütsüleri işe hazır hale getirebilirsiniz.

Bu tarifi davette servis ederseniz krema ve krem ​​şantiyi 1 gün önceden hazırlayıp servis etmeden önce hazırlarsanız daha iyi olur.

Füme eti hazırladıktan sonra buzdolabında biraz dondurabilir ve füme eti dondurma tadında yiyebilirsiniz.

Deneyecek olanlara bol şans

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın