Ada Tarzı Biftek


Ada Usulü Biftek Tarifi Malzemeler

  • ️1 kg fasulye
  • 1 havuç
  • 1 büyük soğan
  • 1 yemek kaşığı kuş üzümü
  • ️ 2 domates
  • Yarım su bardağı su
  • Çok miktarda zeytinyağı
  • zevkinize göre tuz
  • 1 çay kaşığı toz şeker

Ada Usulü Biftek tarifi nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle küp şeklinde doğradığımız soğan ve havuçları zeytinyağında kavurmaya başlıyoruz.
  2. Ardından fasulyeleri kavurmak için bir tencereye alın.
  3. Ada stilinin altın kuralı fasulyeleri biraz kavurmaktır.
  4. Kavurma işlemi bittikten sonra kuş üzümü ekleyin.
  5. Rendelenmiş domates, şeker ve tuzu ekleyin.
  6. Yarım su bardağı su ekledikten sonra tencerenin kapağını kapatıp küçük bir ocakta kısık ateşte pişiriyoruz.
  7. Ocağı kapattıktan sonra kalan yemeğimizi ince kıyılmış maydanozla servis ediyoruz.

Afiyet olsun.

Fotoğraflı ada usulü biftek tarifi

  • Ada
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • sorun
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • prosedürel
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

gevrek karnabahar

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın