Ağızda dağılan tuzlu bisküvi

Ağızda tuzlu bisküvi tarifi malzemeler

  • 125 gram tereyağ
  • 1 yumurta (sarısını temizlemek için)
  • Yarım çay kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 2 yemek kaşığı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • Eşit derecede doğru

yukarı

  • yumurtanın Sarısı
  • kimyon
  • Susam

Ağız sulandıran tuzlu kurabiye tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Nişasta ve un hariç malzemeleri iyice karıştırın.
  2. Üzerine diğer malzemeleri de ekledikten sonra ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  3. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şekil verelim.
  4. Üzerine yumurta sarısı sürüp, çörek otu ve susam serpip fırına verebiliriz.
  5. 180ºC fırında üzeri kızarana kadar pişirelim. 😇 Mutlaka deneyin, hazır görünüyor.

Resimli tuzlu kurabiye tarifi

  • Ağızda
  • börek tarifi
  • ayrı düşüyor
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın