Ağlayan Kek Tarifi – Tatlılarım

Ağlayan Sırrı İçin,

Öncelikle kekimiz için derin bir kapta yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz.

Daha sonra kabartma tozuna kakao yağı, süt ve vanilyayı ekleyin ve karıştırın.

Unu ekleyip biraz daha çırpın.

Yağlanmış tepsiye döküp önceden ısıtılmış 180°C fırında pişiriyoruz.

Pişmiş kekin üzerine kürdan ile delikler açıp süt döküyoruz.

Kremayı ve sütü çırptıktan sonra kekin üzerine sürüyoruz.

Bu sırada önceden hazırladığımız çikolatalı sosu üzerine döküp spatula ile dağıtıyoruz.

Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.

Ağlayan Kek hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın