Ağlayan Kiraz Tarifi – Tatlılarım

Nefis Ağlatan Yemek Tarifi için önce 2 poşet kakao kremasını 1 bardak soğuk sütle çırpın ve buzdolabına koyun.

Pastayı hazırlamanın zamanı geldi. Yumurta ve şekeri en az 7-8 dakika yumuşayana kadar çırpın.

Ardından zeytinyağı, 1,5 su bardağı süt, kakao, un, kabartma tozu, vanilyayı ekleyin, çırpın.

Dikdörtgen borcamlı bir tepsiye sıvı yağı dökün, önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika ters çevirin, yanmamasına dikkat edin.

Çıkarın, şişleri her yerinden tutun, delikler açın, sıcakken üç bardak sütü her tarafına dökün, soğutun.

Diğer taraftan iki paket aynı çikolata sosu ve 4 su bardağı sütü sürekli karıştırarak pişirin. Ocağı kapat

İçine çikolatayı kesin, iyice çırpın, lezzetli hale getirin.

Sıcak tutun.

Tüm kremayı soğuyan, sütle doldurulmuş kekin üzerine yayın.

Yarım saat buzdolabında bekletin.

Çıkarın, çikolatalı ganajı yayın, buzdolabında 15 dakika bekletin.

Sade veya rendelenmiş hindistan cevizi, fındık veya antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Hepimize afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın