Ağlayan Pasta (Özel Olacak) – Tatlılarım

Merhaba arkadaşlar. Misafirlerinize gününüzde hazırlayabileceğiniz lezzetli bir pasta tarifi vereceğim ve bu tariften asla vazgeçmeyeceksiniz. Herkesin tarifini soracağı hafif ya da hafif, tatlı ve lezzetli pastamızın tarifine geçelim.

Kullandığım yumurta L beden. Eğer Bay Yumurta kullanacaksanız 4 yumurta kullanın.

Ağlayan Pasta tarifi için öncelikle yumurtalar kırılıp derin bir kaba yerleştirilir, üzerine 1 su bardağı şeker ilave edilerek mikserin yüksek hızında beyazlaşana kadar çırpılır. Bu 5-6 dakika sürer. İlerlemek. Daha sonra sıvı yağ ve süt ilave edilerek çırpmaya devam edilir. İyice karıştırıldıktan sonra vanilya eklenir, ardından kakao bırakılır ve karıştırılır. Daha sonra un tekrar süzülür ve yavaş yavaş ilave edilir ve mikserin düşük hızında karıştırılır. En son kabartma tozu eklenir ve en son karıştırılır.

Çok akışkan olmayan (yarı akışkan) hamur, sadece 28×28 cm ve alt kısmı yağlı. Like kredi kartıma döküldü ve birkaç kez kasaya çarptı. Köpüğün çıkması için.

Önceden 180°C’ye ısıtılmış fırında orta rafa yerleştirilir ve fansız ortamda pişirilir. Benim fırınımda 24 dakika. Koşmanın yolu. Fırın farkı nedeniyle 20 dakika sonra kontrol edin. İlk 20 dakika. Fırın kapağını açmayın. Sonra çöp kalıbı ile merkezden bakın. Pişmişse çıkarılır.

İlk ısı geçtikten sonra 2 su bardağı soğuk sütü yavaş yavaş tüm kekin üzerine eşit şekilde dökün. Soğumasını bekleyin.

Kek soğuyunca başka bir kapta krem ​​şanti üzerine yazılan süt miktarı ile çırpılır, hazırlanır ve dolaba konur.

Çikolata sosu üzerine yazılan süt miktarı ile pişirilir ve hazırlanır. Soğuması için fırından çıkarın. Bozulmaması için arada karıştırılır.

Tüm malzemeler ayarlandıktan sonra krem ​​şantiyi kekin üzerine yayın. Soğuk çikolata sosu da dokunarak yayılır. Buzdolabından çıkarılırlar.

İyice soğuyan kek kesilerek servis edilir.

Yapanlara şimdiden hayırlı olsun. Biri yorum bırakmaya çalışırsa sevinirim. Hoşçakal. .

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın