Airfryer’da tavuk kanatları

Airfryer tavuk kanadı tarifi malzemeleri

  • 12 adet tavuk kanadı (toplam 12 küçük bacak ve kanat)
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı pul biber
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş biber
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • 1 çay kaşığı kekik (kekikini çok sevdiğim için damak tadınıza göre azaltabilirsiniz)
  • 1/2 (yarım) yemek kaşığından biraz fazla biber salçası

Airfryer’da tavuk kanadı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. 12 adet tavuk parçası aldım, yıkayıp kaseme koydum, yukarıdaki tüm malzemeleri koyup elimle karıştırdım.
  2. Fritöze koydum ve 15 dakika pişirdim (daha fazla kızartmayı seviyorsanız 15 yerine güzel bir 20 dakika) Fritözün içine tek kat koyup 15-20 dakika pişirdim.

Fotoğraflı fritözde tavuk kanadı tarifi

  • fritöz
  • tatlı tarifi
  • kanat
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Tavuk
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Fırında Deniz Karidesleri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın