anne balkabağı modeli

Anne Kabağı Tarifi Malzemeler

  • 2 kilo kabak
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı su

Anne usulü balkabağı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Balkabağını küp küp doğrayalım.
  2. Yeşil kısmını güzelce soyun, ben soymadım (annem izin vermedi, çok seviyor 😊😁) Genelde geceden şeker koyuyorum, uzatıp dolaba koyuyorum, sabah pişiriyorum ama Bu sefer tarifi annem öyle istediği için yaptım 🤗🤩.
  3. Kabuklarını soyduktan sonra güzelce yıkayıp geniş bir tencereye alın.
  4. Şeker ve suyu ekleyip pişirelim biraz taze kalması gerekiyor.
  5. Önceden ısıtılmış fırında biraz daha pişirelim.
  6. Pişen kabakları dinlendirip üzerine ceviz ve isteğe göre tahin ile servis edelim. Afiyet olsun 😋 ♥ 🌼🌼.

fotoğraflı anne usulü balkabağı tarifi

  • o
  • Kabak
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • prosedürel
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

baklava

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın