annemin bisküvileri


Annemin Bisküvi Tarifi Malzemeler

  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yumurta (birinin sarısı ayrılmış)
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 su bardağı yoğurt kreması
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 5-6 su bardağı un (kontrollü ilave edilir)

Anne kurabiyesi tarifi nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi
  1. Karıştırma kabına şeker, yağ, süt, yoğurt kreması ve yumurtaları ekleyin ve iyice karıştırın.
  2. Ardından vanilyayı karışıma ekleyin ve karıştırın.
  3. 4 su bardağı un ve kabartma tozunu ekleyip yoğurmaya başlayın.
  4. Unun geri kalanını hamur kıvamına göre ayarlayın.
  5. Sert bir hamur değil o yüzden yumuşak bir hamur elde ettiğinizde şekil verin ve tepsiye dizin.
  6. Hamur piştikten sonra üzerine yumurta sarısı sürün ve 200 derecelik fırında altın rengi olana kadar pişirin.

Fotoğraflı annemin kurabiye tarifi

  • o
  • tatlı tarifi
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

toprak somun kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın