/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Anzeige Ev Yapımı Erişte Çorbası Hamur Tarifi İçin Malzemeler
- 4 yumurta
- 1 kg bir
- onun için 350 ml
- 1.5 yemek kaşığı tuz
Ev yapımı makarna ve çorba ezmesi tarifi nasıl yapılır?
- Tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alıp hamuru yoğurun (hamur çok sert ve yoğrulması zor bu normaldir)
- Hamur iyice yoğrulduktan sonra 5 beze alın, elinizle her birine biraz bastırın, üst üste koyun, hafif un serpin, örtün ve 15 dakika dinlendirin.
- Daha sonra bezeleri un içinde biraz kalın bir şekilde yuvarlayın, açtığınız tüm bezeleri temiz bir bezin üzerine koyun ve açılan bezeleri 250 derece daha düşük fırında iki tarafı 30 saniye kadar pişirin.Hamuru bu şekilde kurutuyoruz.
- Daha sonra folyoyu ortasından kesip üçgen şeklinde üst üste koyuyoruz makarna hamurunu gösterdiğim gibi 2-3 parmak kalınlığında kesiyoruz.
- Kesilmiş erişteleri temiz bir bez üzerinde kurumaya bırakın, 2-3 gün kurumasını bekleyin, ara ara kurumasını bekleyin, erişteleri kontrol edin.
- İyice çatlayacak kadar kuruysa saklama kabına alıp çorba için makarnayı küçük parçalara ayırıp kurumaya bırakabilir ve kuruduktan sonra saklama kabına alabilirsiniz.
Resimlerle ev yapımı makarna ve çorba hamuru tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
perde pirinci
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]