Arapça yasağı


Arapça tarifi malzemeleri

  • 5 patates
  • 2 adet yeşil veya kırmızı biber
  • 3 domates
  • 2 soğan
  • 400 gram kıyılmış et
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • zaatar
  • tuz
  • Kırmızı biber
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı sıcak su

Pan Arap tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Öncelikle tüm sebzeleri aynı büyüklükte olacak şekilde doğrayalım.
  2. Onları pansuman için ayrı tabaklara koyduk.
  3. Sosumuz için geniş bir kapta salça, su, tuz, sıvı yağ ve baharatları karıştırın.
  4. Sebzeleri ve etleri ayrı ayrı sosla birleştiriyoruz.
  5. Büyük yuvarlak fırın tepsisine resimdeki gibi dizin.
  6. Önceden ısıtılmış fırında (ısıtmaya gerek yok) 180 derecede 25 dakika, sonra 250 derecede 35 dakika pişiriyoruz.
  7. Üstü biraz yandığında tavayı alıyoruz. Sıcak olarak servis ediyoruz. Keyfini çıkarın 😇.

resimlerle Arapça kızartma tavası tarifi

  • Arap
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • senin için
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

ızgara karaciğer

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın