Arapça yasağı

Arapça tarifi malzemeleri

  • 400 gram kıyılmış dana eti
  • 3 patates
  • 2 soğan
  • 2 yeşil biber
  • 1 kırmızı biber
  • 10 diş sarımsak
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 2 çay kaşığı tatlı kırmızı biber

Pan Arapça tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Tüm sebzeler soyulur ve küpler halinde kesilir.
  2. Sarımsağı ortadan ikiye kesin.
  3. Tüm malzemeleri fırın tepsisine ekleyin ve ezmeden karıştırın.
  4. Tepsi boyunca eşit olacak şekilde elde zımparalanmıştır.
  5. Tepsiye yağlı kağıt serin ve 200 derecede 25 dakika pişirin.
  6. 25 dakika sonunda yağlanmış yaprak alınır ve üzeri kızarana kadar 20 dakika daha pişirilir.
  7. Fırından fırına fark olduğu için mutlaka kontrol edin.
  8. Pişen yemeğimizin ilk ısısı çıkınca servis edilir. Afiyet olsun.

resimlerle Arapça kızartma tavası tarifi

  • Arap
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • senin için
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Ev yapımı çıtır ekmekli tavuk dolması

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın