Arnavut ciğeri isteğe göre sıcak veya soğuk servis edilebilir, mükemmel bir eşlikçi sumak ve maydanozlu soğan salatası ve yanında patates kızartması 🍟 harika olur👌🏻😋
İlk olarak küp küp doğradığımız patatesleri haşlayalım.
Daha sonra akciğer zarını süzmek için soğuk suya koyalım ve akciğer zarını temizleyelim. Karaciğeri zarları temizlenmiş küp şeklinde keselim ve süzgeçte bekletelim ki daha çok kan aksın.
Unu ve baharatları bir kaseye koyun, karıştırın ve ciğerleri alın, sonra süzerek fazla unu alın ve patatesleri kızgın yağda kızartın.
Soğanları piyaz şeklinde doğrayın, tuz ekleyin, soyun ve yıkayın, maydanoz ve sumakla karıştırıp servis yapın.
Üçünü servis tabağına alıp servis yapın.
Deneyecek olanlara bol şans!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]