Aromalı çörek ekmeği (bao ekmeği)

Puf Ekmeği Tarifi İçin Malzemeler (Bao Ekmeği)

ekmek için

  • 70 ml ılık su
  • 100 ml ılık süt
  • 1 yemek kaşığı kuru maya
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 2.5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

içeri;

  • 150 gram ızgara et
  • 1 soğan karamelli
  • 1/2 (yarım) kapya biber
  • 1-2 yıl verdi
  • 1 yemek kaşığı barbekü sosu
Ekmekli kek tarifi (bao ekmeği) nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

Buğulanmış Uzak Doğu lezzeti. Bu tarifi kaydetmeyi unutmayın.

  1. Su, süt, maya ve şekeri bir karıştırma kabında karıştırın.
  2. Başka bir karıştırma kabında un, kabartma tozu, tuz ve zeytinyağını karıştırın.
  3. Daha sonra sıvı karışımı unlu karışıma ekleyin. İyice yoğurup hamuru toplayalım.
    45 dakika dinlenmeye bırakın.
  4. Dinlendikten sonra 2 dakika daha yoğuralım. Parmak kalınlığında açalım.
  5. Bu hamurdan yuvarlaklar keselim.
  6. Üzerine yağ gezdirelim. İki katına çıkaralım.
  7. Oklava ile hafifçe bastırın.
  8. Altına renkli kağıdı keserek buharda 8-10 dakika pişirelim, dilediğiniz ürünü koyarak tüketebilir, et, tavuk, sucuk veya ciğer ile deneyebilirsiniz.

Resimli ince topuz ekmeği (bao ekmeği) tarifi

Pofuduk Lezzet Bun Ekmek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın