Puf Ekmeği Tarifi İçin Malzemeler (Bao Ekmeği)
ekmek için
- 70 ml ılık su
- 100 ml ılık süt
- 1 yemek kaşığı kuru maya
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 2.5 su bardağı un
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
içeri;
- 150 gram ızgara et
- 1 soğan karamelli
- 1/2 (yarım) kapya biber
- 1-2 yıl verdi
- 1 yemek kaşığı barbekü sosu
Ekmekli kek tarifi (bao ekmeği) nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
Buğulanmış Uzak Doğu lezzeti. Bu tarifi kaydetmeyi unutmayın.
- Su, süt, maya ve şekeri bir karıştırma kabında karıştırın.
- Başka bir karıştırma kabında un, kabartma tozu, tuz ve zeytinyağını karıştırın.
- Daha sonra sıvı karışımı unlu karışıma ekleyin. İyice yoğurup hamuru toplayalım.
45 dakika dinlenmeye bırakın. - Dinlendikten sonra 2 dakika daha yoğuralım. Parmak kalınlığında açalım.
- Bu hamurdan yuvarlaklar keselim.
- Üzerine yağ gezdirelim. İki katına çıkaralım.
- Oklava ile hafifçe bastırın.
- Altına renkli kağıdı keserek buharda 8-10 dakika pişirelim, dilediğiniz ürünü koyarak tüketebilir, et, tavuk, sucuk veya ciğer ile deneyebilirsiniz.
Resimli ince topuz ekmeği (bao ekmeği) tarifi
Pofuduk Lezzet Bun Ekmek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]