Arpa Erişte ve Portakallı Pırasa – En Sevdiğim Yemekler

Arpa Pırasa ve Portakal Pırasa tarifi için önce pırasanın ilk iki yaprağını soyup yıkayıp güzelce doğrayalım.

Soğanı ve havucu ince doğrayın. Havuç ve soğanı bir tencereye alıp 1/2 dakika kavurun.

Doğranmış pırasayı oraya koyuyoruz, tencerenin kapağını kapatıyoruz ve 1-2 dakika pişiriyoruz.

İki yemek kaşığı arpa şehriye ekleyin

Portakal ve mandalina suyunu sıkıp ekleyin.

1,5 su bardağı su ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.

Portakallı pırasalı arpa yemeği servise hazır

Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın