/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Adım adım lezzetli bir Kisir tarifi için malzemeler
- 2 su bardağı ince bulgur
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası (Ben tatlı kullandım ama sıcak olursa harika olur)
- 2 diş sarımsak
- 5-6 marul yaprağı
- 5-6 adet yeşil soğan
- Yarım demet maydanoz
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kimyon
- tuz
- zeytin yağı
- nar içeceği
Adım adım lezzetli Kisir tarifi nasıl yapılır?
- Bulguru uygun bir karıştırma kabına alın, 2 su bardağı kaynar su ile ıslatın ve üzerini kapatın.
- Şişmiş ve yumuşamış bulguru tek tek salça ilave edip güzelce yediriniz. Ezilmiş sarımsağı da ekleyip ayıklıyoruz. Bu noktada ister kaşık ister yoğurucu kullanın seçim sizin ancak yoğurma tercih edilir. Tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
- İnce kıyılmış yeşil soğan, maydanoz ve marul ekliyoruz, nar ekşisi ve zeytinyağını damak zevkimize göre ekliyoruz. Nar ekşisi çok keskindi, yarım çay bardağı ekledim.
- Zeytinyağı ise bir bardak sudan iki parmak eksik eklenir. İstediğiniz kadar arttırabilir veya azaltabilirsiniz. Yanında güzel bir turşu ve bol marul ile servis edebilirsiniz. Kim deneyecekse eline sağlık.
Adım adım resimli nefis bir Kisir tarifi nasıl yapılır?
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
İskenderiye veteriner balkabağı
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]