At Kurabiyesi Tarifi (Pergel, Gevşek Kurabiye)

Pluck’ta Ezilmiş Kurabiye Nasıl Yapılır?

Kopar At Kurabiye Tarifi için (Eski püskü, Kırık Kurabiye) margarin, sıvı yağ, yumurta, pudra şekeri ve kabartma tozunu bir karıştırma kabına alıp karıştıralım.

Daha sonra kontrollü bir şekilde unu ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğuralım.

Üzüm çekirdeklerini ve cevizleri ekleyin ve birleşene kadar tekrar vurun.

Hazır olan hamur parçalarını kesip yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz.

Kestiğimiz hamurun şeklini düzeltmeyin, kalınlıklarının aynı olmasına dikkat edin yoksa biri pişmeden diğeri yanar.

Kurabiyeler hazır olduğunda 170 derecede önceden ısıtılmış fırında kurabiyelerin altı pembeleşinceye kadar 15-20 dakika pişirelim.

At Kurabiyeleri yani kırılmış veya kırılmış çerezleri yerleştikten sonra gönderebilirsiniz.

Deneyecek olanlara bol şans

Ezilmiş Kurabiye Tarifinin Adım Adım Resimleri:

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın