Avcı Kebap Tarifi (Bu Tarif Kaçırılmaz)

Avcı Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?

Gerekli köfteleri bir kaba alıp cevizden küçük toplar yapalım.

Yaprakları biraz kaba serpelim ve tavada kızartalım.

Fırın tepsisine közlenmiş sebzeleri alalım.

Biraz pişmiş bezelye ekleyelim.

Ardından köfteleri biraz yağda rengi değişene kadar kızartalım ve payreks tepsimize alalım.

Domatesleri sos tenceresine alıp üzerine diğer malzemeleri ekleyip ocakta kaynatıp bordomdaki sebze ve köftelerin üzerine dökelim.

Daha sonra önceden ısıtılmış 180 C fırında 25 dakika pişirelim.

Avcı Kebap servise hazır.

Herşey gönlünce olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın