Babganuş / Ebu Ganuş


Babagannuş Tarifi İçin Malzemeler / Abugannuş

  • 4 büyük patlıcan
  • 2 tatlı biber
  • 2 domates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 soğan
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • limon suyu

Babagannuş / Abugannuş tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Patlıcan, domates ve biberleri közleyin.
  2. Kavrulmuş sebzeleri geniş bir tabağa koyun, plastik sargıya sarın ve soğumaya bırakın. Bu şekilde kabuğu daha kolay soyulacaktır.
  3. Tüm kavrulmuş sebzeleri dikkatlice çıkarın ve bir kaseye koyun.
  4. Patlıcan ve biberi bıçakla ince ince kıyın.
  5. Domatesleri, soğanları ve sarımsağı doğrayıp bir karıştırma kabına alın.
  6. Tuz, karabiber ve limon suyunu ekleyip tüm malzemeleri karıştırıp servise hazır. Deneyen herkese bol şans.

YouTube kanalımı ziyaret edebilirsiniz. 🙏 Ziyaretiniz sırasında abone olmayı ve melodiyi çalmayı unutmayın 🥰.

Babagannuş tarifi / Fotoğraflı Abugannuş

  • şaşkınlık, tereddüt
  • hakkımızda bilgi
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

mor lahana salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın