Bademli bisküvileri ağızda eritin

Bademli kurabiyeleri eritmek için malzemeler

  • 250 gr tereyağı veya ghee (oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri (dolu)
  • 4 yemek kaşığı nişasta
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • 3.5-4 su bardağı un

yukarı;

  • Benmari eritilmiş sütlü çikolata
  • Badem

Bademli bisküvi tarifinde ağızda nasıl erirsiniz?

yemebaskı tarifi

  1. Un hariç tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve iyice karıştırın. Unu (yumuşak bir hamur elde edecek kadar ekleyelim) ekleyip yoğurmaya başlıyoruz. Yumuşak maya alın. Hamuru merdane ile açıp bıçakla kesin.
  2. Fırın tepsisine sıralayın.
  3. 160 derece önceden ısıtılmış fırında hafif pembeleşene kadar pişirin.
  4. Tamamen soğuduktan sonra çikolatayı eritiyoruz, bir çay kaşığı ile çikolatayı koyuyoruz ve üzerine bademleri koyuyoruz. iyi iştah 🥰

Resimli bademli bisküvi tarifi

  • Ağızda
  • Badem
  • tatlı tarifi
  • erime
  • bisküvi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kekik

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın