Bahar lahanası “yiyiciler”

Spring roll tarifi malzemeleri

  • 4 dilim yufka (ağırlıklı olarak pirinçten yapılan yufkadan hazırlanır, en yakın yufka baklavaya da çok yakışır)
  • 1 havuç
  • 1 kabak
  • 1 demet lahana
  • 1 diş sarımsak
  • İstediğimiz kadar susam
  • 1 yemek kaşığı soya sosu
  • Soya sosu tuzluysa, ölçülü olarak tuz ekleyin.
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Çin böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Sebzelerimizi jülyen şeklinde mümkün olduğunca ince kesiyoruz.
  2. Yemek yediğimiz için ısınıyoruz.
  3. Sırasıyla havuç, kabak, lahana ve sarımsak ekleyin.
  4. Soya sosu, tuz ve susam ekledikten sonra altını kapatın.
  5. Hamuru istediğimiz gibi kesip bir ucuna hamurun içini koyuyoruz.
  6. Düz bir şekilde yuvarlayın, kenarını ıslatın ve kapatın.
  7. Yağı ısıttıktan sonra, çok ince oldukları için tek tek kızartın, hemen kızartın.
  8. Çin Böreği’ni servis tabağına alın.🍀Afiyet olsun.

Çin böreği tarifi

Çin böreği yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın