Spring roll tarifi malzemeleri
- 4 dilim yufka (ağırlıklı olarak pirinçten yapılan yufkadan hazırlanır, en yakın yufka baklavaya da çok yakışır)
- 1 havuç
- 1 kabak
- 1 demet lahana
- 1 diş sarımsak
- İstediğimiz kadar susam
- 1 yemek kaşığı soya sosu
- Soya sosu tuzluysa, ölçülü olarak tuz ekleyin.
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Çin böreği tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Sebzelerimizi jülyen şeklinde mümkün olduğunca ince kesiyoruz.
- Yemek yediğimiz için ısınıyoruz.
- Sırasıyla havuç, kabak, lahana ve sarımsak ekleyin.
- Soya sosu, tuz ve susam ekledikten sonra altını kapatın.
- Hamuru istediğimiz gibi kesip bir ucuna hamurun içini koyuyoruz.
- Düz bir şekilde yuvarlayın, kenarını ıslatın ve kapatın.
- Yağı ısıttıktan sonra, çok ince oldukları için tek tek kızartın, hemen kızartın.
- Çin Böreği’ni servis tabağına alın.Afiyet olsun.
Çin böreği tarifi
Çin böreği yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]