/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
kabak tarifi malzemeleri
- 2 kabak
- 1 havuç
- Bir tutam maydanoz veya dereotu
- 2 yumurta
- 3 yemek kaşığı un
- karabiber
- tuz
- sekiz
- 1 çay kaşığı hindistan cevizi
- 1 çay kaşığı susam
Kabak Mucver Tarifi Nasıl Yapılır?
Herkese merhaba çok lezzetli bir gözleme tarifi ile karşınızdayım. Kabak hayranı değilim ama bunu yemeyi seviyorum. Kabak tadı çok değil bence. Şimdi program yapacağım 🥰.
- Havucu ve kabakları rendenin büyük kısmından rendeleyelim, suyunu iyice sıkalım ve derin bir kaba koyalım.
- Maydanoz veya dereotunu dilediğiniz şekilde doğrayalım ve kaseye ekleyelim.
- Kalan malzemeleri ekleyip kaşıkla iyice karıştırın. Hepsi bir arada tadına baksın.
- Yapışmaz teflon tavayı ocağa alalım, altını orta ateşe oturtalım, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ veya zeytinyağı koyup ısınana kadar bekleyelim.
- Hazırladığımız harcından bir tatlı kaşığı veya yemek kaşığı (size kalmış) alıp tavaya koyalım, düzleştirelim, şekil verelim ve iki tarafını da pişirelim.
- Doğranmış pişmiş olarak servis edeceksiniz.
- Servis tabağına alıp sunumunuzu hazırlayabilirsiniz.
Ben genelde yoğurda batırırım dilerseniz bu şekilde dilerseniz sarımsaklı yoğurtla da yiyebilirsiniz. Kim deneyecekse eline sağlık. ❤️.
Tweet yerleştirme
Fotoğraflı kabak tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Karnabahar unu (gazı alınmış)
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]